جستجو...

انواع کف کاذب فولادی و مشخصات آن

کف کاذب فولادی

کف کاذب انواع مختلف دارد و با متریال های گوناگونی قابل تولید هستند. یکی از رایج ترین انوع کف کاذب که بیشترین استفاده را در انواع پروژه ها دارد ، نوع کف کاذب فولادی می باشد. انواع کف کاذب فولادی نیز وجود دارد. مساله عبور کابل ، تهویه و زیر ساخت های مورد نیاز در اتاق هایی که تجهیزات در آنها زیاد استفاده می شود و حتی اماکن اداری تجاری ، همگی باعث شد تا این محصول در اینگونه پروژه ها ، چه صنعتی و چه اداری بسیار مورد توجه و استفاده قرار گیرد.

با توجه به اینکه متریال فولاد و استیل مناسب استفاده در بسیار فضاها و محیط ها می باشد و معمولا در تمام دنیا به راحتی در دسترس است ، استفاده از این نوع کف کاذب عمومیت بالایی دارد. البته استیل مورد استفاده از نوع گالوانیزه می باشد که هم می تواند به روش گرم گالوانیزه شده باشد و هم به روش سرد. در خصوص پانل های کف کاذب فولادی، اصولا با نوعی رنگ خاص پوشش داده می شود که هم خاصیت گالوانیزه دارد و ضد گرد و غبار و از نوع الکترو استاتیک می باشد.

کف کاذب فولادی

انواع کف کاذب فولادی بر اساس کاربرد

کف کاذب گوشه قفلدار صنعتی :

پانل این نوع کف کاذب از نوع فولادی ساده می شاد که نهایتا در آخر پروسه تولید ،  روی آن انواع روکش مثل PVC و یا HPL می چسبد که نوع و خاصیت روکش بستگی دارد به کاربری پروژه و انتخاب کارفرما که می تواند بسیار متنوع باشد.

استراکچر این نوع کف کاذب مانند دیگر انواع کف استاندارد دارای استرینگر و پایه می باشد.

کف کاذب فولادی اداری تجاری( گوشه قفلدار) :

این نوع كف كاذب فولادی در دو نوع ثابت و متحرک قابل ارائه می باشد که براي استفاده در دفاتر مدرن و پر رفت و آمد طراحي شده است . امروزه نیاز به استفاده از این سیستم، در ساختمانهای اداری مدرن به شدت احساس می گردد و جزو الزامات طراحی و دکوراسیون داخلی می باشد و البته بسیار هم مورد توجه معماران و طراحان داخلی است.

این نوع پانل ها با استفاده از استراکچر استرینگر و پایه نصب می شود.

کف کاذب فولادی گوشه قفلدار متحرک :

این سیستم، با پیچ شدن پانل های کف کاذب به پایه ها و پیچ شدن پایه ها به زمین، یک سازه فلزی بسیار محکم و آکوستیک را به ما مي دهد. استفاده از استرینگر(خط کش) در این سیستم بعنوان رابط ما بین پایه های کف کاذب امکان پذیر است که البته به جهت کاهش هزینه برای خریدار به دلخواه بوده و سیستم به هر دو صورت با استرینگر و بدون استرینگر قابل ارائه می باشد.

کف کاذب فولادی

دسترسی بسیار آسان و سریع به زیر تمام فضای کف کاذب، تنها با بازکردن 4 پیچ از گوشه هر پانل و برداشتن آن، امکان پذیر بوده و چرخش چیدمان محیط به سبک و سلیقه استفاده کنندگان ، بزرگترین برتری این سیستم نسبت به سیستمهای ثابت می باشد.

این محصول نیاز به روکش نهایی دارد که به سلیقه مشتری و یا استفاده کننده نهائی و به شکلهای متفاوت زیر قابلیت انتخاب دارد:

  • مهمترین روکش این محصول که خاصیت آکوستیک بودن به آن نیز می دهد، موکت می باشد. موکتها عمدتا بصورت تایل با ابعاد 60*60 و یا 50*50 بوده و بدون نیاز به چسب قابلیت فرش کردن بر روی این محصول را دارند.
  • انواع سرامیک .
  • انواع لمینت .

مهمترین حسن این کفپوشها، قابلیت تغییر و تعویض سریع و آسان آن و با کمترین هزینه  می باشد.

توضیح اینکه در صورت استفاده از سرامیک و یا لمینت، با ابعاد و اندازه های دلخواه، زیر سرامیک و یا لمینت، توسط شرکت اسپارک ماشین تول(فتح ایران) مگنت مخصوص نصب می گردد. این محصولات به راحتی بر روی پانل های قفلدار فلزی،  نصب و در صورت نیاز با مکنده برداشته می شود.

کف کاذب فولادی

کف کاذب گوشه قفلدار ثابت:

تفاوت این نوع کف کاذب با گوشه قفلدار متحرک این است که بر روی آن از روکش های رولی ، مثل رول کفپوش پی وی سی و یا وینیل و یا رول موکت استفاده می شود. همچنین سنگ و سرامیک در قطعات متفاوت را می توان بر روی پانل ها نصب نمود ، در نتیجه امکان برداشتن پانل ها را نداریم. این نوع کف بیشتر برای فضاهایی مثل راهرو و کوریدور ها استفاده می شود که نیاز به تغییر نخواهند داشت و در جاهایی که نیاز به دسترسی باشد برای تعبیه جای کابل یا جعبه برق برشکاری می شود.

کف های کاذب فولادی هم مانند دیگر انواع کف کاذب در بارگذاری های مختلف تولید می شود و بر حسب نیاز مشتری و پروژه دارای انواع سبک و سنگین می باشد. البته همگی آنها در آزمایشگاه های معتبر تحت تست بارگذاری بر اساس استانداردهای بین لمللی مخصوص کف کاذب قرار گرفته اند و نتایج آنها در دسترس می باشد.

استاندارد ابعاد کف کاذب فولادی در کل دنیا 600*600 میلیمتر می باشد.

بیشتر بخوانید: چه نوع کف کاذبی برای من مناسب تر است؟

کاربرد های کف کاذب فولادی

انواع کف کاذب فولادی با توجه به مواردی که مذکور در بسیاری از فضاها و اماکن هستند ، بطور نمونه فضاهایی همچون :

* سالنها و اتاقهای کامپیوتری و شبکه ها – دیتا سنتر ها و اتاق سرور ها

* سالنهای دیسپاچینگ

*مراکز مخابراتی (سالن های سوئیچینگ)

*سالن ها و اتاق های کنترل نیروگاهی

*کارخانه ها

* فضاهای اداری و تجاری

و بطور کلی هر فضائی که نیاز به سیستم فوق داشته باشد.

مقالات مرتبط

نظرات کاربران