کفهای کاذب ساختار منحصر به فرد خود را دارند و به طرو کلی از سه بخش اصلی زیر تشکیل شدهاند.
- کف که گاهی تایل هم خوانده میشود خود میتواند از چند لایه مختلف تشکیل شود. هسته، نوار لبه، لایه پایینی و رویه پانل از اصلیترین آنها هستند. البته خود هسته تایل نیز از مواد مختلفی همچون ذرات خرد شده چوب، کلسیم سولفات، سرامیک، فلزی و فولادی، آلومینیومی و بتنی ساخته میشود.
- پایه نیز در واقع وزن ناشی از خود تایلها و فشار وارد شده بر آنها تحمل و آن را به سطح زیرین خود منتقل میکند. پایهها ارتفاع مورد نظر را نیز ایجاد میکنند. جنس پایه بسته به این که هدف از کاربرد کف کاذب چیست میتواند متفاوت باشد. پایهها بیشتر از جنس گالوانیزه و پلیمر هستند.
- رابط نیز همانطور که از نام آن پیداست وظیفه متصل کردن تایل یا کف به پایهها را بر عهده دارد. از طرفی هم موجب ایجاد اتصال میان پایههای کف کاذب برای استحکام بیشتر میشود که بیشتر از ورقهای گالوانیزه ساخته میشوند.
رویه یا روکش کفهای کاذب چیست؟
سطحیترین لایه کفهای کاذب که در تماس مداوم با فشارهای ناشی از رفت و آمد و وزن اجسام قرار دارند، همان رویه یا روکش کف کاذب است. رویههای کفهای کاذب یکی از مهمترین بخشها است که نقش مهمی در ماندگاری و استحکام آنها ایفا میکند. رویهها از نظر جنس انواع مختلفی دارند که هر یک با هدف خاصی به کار گرفته میشوند. انواع رویههای کف کاذب را میتوان در چند نوع زیر خلاصه کرد.
- روکش موکت
- روکش پی وی سی
- روکش گرانیت
- روکش لمینت
- روکش پارکت
- روکش چوب
- روکش سنگ