جستجو...

کف کاذب کلسیم سولفات چیست؟

کف کاذب کلسیم سولفات

کف کاذب انواع مختلف دارد و با متریال های گوناگونی قابل تولید هستند. یکی از جدیدترین انواع کف کاذب که در دنیا تولید و مورد استفاده قرار می گیرد، نوع پانل کف کاذب کلسیم سولفات می باشد. البته تکنولوژی این محصول بطور خاص در اختیار چند کشور اروپایی و البته غرب و چین می باشد و هنوز امکان و دانش تولید آن در ایران فراهم نشده است و لذا این نوع پانل در ایران بصورت وارداتی میباشد.

جامعه مهندسین در صنعت ساخت و ساز به دنبال محصولی بودند که در صورت ایجاد حریق بتوانند ایمنی و فرصت لازم جهت تخلیه فضا راایجاد نمایند. البته پانل کلسیم سولفات با توجه به خاصیت ضد حریق و غیر قابل اشتعال بودن مواد تشکیل دهنده آن ، امکان رفع این نیاز مبرم را به بهترین نحو ممکن فراهم نموده.

کف کاذب کلسیم سولفات

از مشخصات بارز این محصول غیر قابل احتراق بودن ، و خاصیت تحمل آن در برابر آتش تا 60 دقیقه می باشد. پانل های کلسیم سولفات فرمولی بسیار خاص دارد که از ترکیب مواد طبیعی گچی و نوعی فیبر ارگانیک با تراکم بالا  بدست می آید. با توجه به طبیعی بودن مواد اولیه ، این پانل ها خواص و ویژگی های قابل توجهی دارد.

مزایای کف کاذب کلسیم سولفات کناف :

  • این نوع کف کاذب از مواد کاملا طبیعی تشکیل می شوتد و به همین دلیل برای سلامت انسان بدون خطر است.
  • با توجه به طبیعی بودن مواد اولیه ، سازگار با محیط زیست است
  • امکان تولید با ضخامت های مختلف و بارگذاری های مختلف با توجه به کاربری پروژه
  • مقدار انحراف(deflection) پانل کلسیم سولفات کناف در مقایسه با برند های دیگر در زمان بارگذاری زیر 2.5 میلیمتر است
  • تمام انواع روکش ها بر روی این محصول قابل استفاده هستند
  • پایه با ارتفاع های مختلف برای این سیستم قابل بکار گیری می باشد
  • خاصیت ضد آب دارد
  • ویژگی مهم این محصول غیر قابل احتراق بودن و خاصیت آن در مواجهه با آتش استF30-F60

امروزه مهندسین در ساختمان ها به دنبال محصولی هستند که در صورت ایجاد حریق بتواند ایمنی و فرصت مناسب جهت تخلیه فضا را به آنها بدهد و این محصول بهترین در این زمینه است. این محصول در درجه اول از مواد غیر قابل اشتعال تشکیل  و در نتیجه محصولی است که شرایط زیر را در برابر آتش دارا می باشد:

  • مقاومت در برابر آتش تا 60 دقیقه می باشد و در طول این مدت هیچ شعله ای به بیرون و بالای کف کاذب منتقل نمی شود.F30-F60
  • بار آتش  با توجه به مدت زمانی که مقاومت در برابر آتش آن تعیین شده می باشد. این به این معنی است که تا 60 دقیقه هیچ بار آتشی نخواهد داشت ، هیچ شعله ای به بیرون منتقل نمی شود ، هیچ ریزش و یا تخریبی در زیر کف اتفاق نمی افتد و مقدار بار و وزنی که پانل متحمل می شود تا همان 60 دقیقه همچنان تحمل خواهد کرد.

گروه کارخانجان فتح ایران که از پیشگامان تولید انواع کف کاذب با پتانسیل تولید انواع کف کاذب فولادی، آلومینیومی، چوبی، سنگ و سرامیک و شیشه ای می باشد مناسب ترین گزینه را به مشتریان خود ارایه می کند.

انواع پانل کلسیم سولفات:

  • پانل متحرک کلسیم سولفات:

ابعاد این نوع پانل های 600*600  میلیمتر می باشد. روکش مناسب در کارخانه و تحت فشار پرس و چسب، روی پانل چسبانده شده و زهوار PVC دور پانل، جهت جلوگیری از عبور گرد و خاک، آب ، شکستگی لبه های پانل بر اثر ضربات شدید در زمان جابجایی پانل و جهت زیبایی در کناره های پانل می چسبد و پس از ارسال به محل پروژه نصب می شوند. این مدل مانند تمام انواع کف کاذب قابلیت جابجایی پانل در هر قسمت از فضا را دارد و بطور کلی این مدل انعطاف پذیری بالایی دارد و جابجایی پانل ها در فضای نصب شده به راحتی امکان پذیر است.

این پانل و متناسب با نوع روکش نهایی، در تمام دفاتر و اتاق های اداری، سایت ها و اتاق های کامپیوتر و مراکز صنعتی و غیره قابل استفاده است.

کف کاذب کلسیم سولفات

  • پانل کلیکی ثابت کلسیم سولفات (tongue &froove):

این نوع پانل در ابعاد 600*1200 میلیمتر است و بصورت فاق و زبانه داخل هم چفت می شوند. مزیت این نوع پانل برای طراحان داخلی این است که پس از نصب می توانند روکشهای رولی و یا یک تکه روی آن استفاده کنند. در نتیجه درزهای بین پانل ها مانند مدل قبلی در فضای نصب شده مشخص نخواهد بود.

در این مدل کف کاذب کلسیم سولفات،  برای ایجاد دسترسی به فضای زیر پانل ها، می توان در هر نقطه مورد نیاز،  پانل را برش و سپس کابل را عبور داد. همچنین می توان یا دریچه های مخصوص پریز برق را در آن نقطه نصب نمود. این نوع پانل بدون روکش نیز قابل استفاده است و در تمام کریدورها ، راهروها ، دفاتر ، فرودگاهها و غیره،  قابل نصب می باشد.

مشخصات کلی و قسمتهای مختلف سیستم کف کاذب کلسیم سولفات :

1- صفحه (پانل) کف کاذب

2- پایه کف کاذب

3- استرینگر

کف کاذب کلسیم سولفات

     1 – صفحه (پانل) کف کاذب :

تشکیل شده از متریال خاص کلسیم سولفات که دانش بسیار ویژه و خاصی برای تولید آن استفاده شده که ترکیبی است از مواد طبیعی گچی ونوعی فیبر خاص و ارگانیک .

این صفحه دارای سه قسمت است.

سطح نهایی (روکش) :

پانلها با انواع پوشش نهایی و روکش قابل تولید هستند که این امر بستگی دارد به کاربری پروژه ، نیاز مشتری و خاصیتی که باید روکش نهایی برای آن پروژه داشته باشد. این روکش ها علاوه بر زیبایی پانل ، می توانند خاصیت های مختلفی داشته باشند. برای مثال خاصیت ضد گرد و غبار بودن ، آنتی استاتیک بودن ، کانداکتیو بودن ، ضد باکتری ، ضد لک و مقاوم در برابر مواد اسیدی که همگی بستگی دارد به کاربری پروژه ای که کف کاذب در آن استفاده می شود.

از انواع مختلف روکش نهایی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

*کفپوش وینیل ( ضد الکتریسیته و یا هادی )

*موکت ( ضد الکتریسیته و یا هادی )

* PVC( ضد الکتریسیته و یا هادی )

*سرامیک

* HPL( ضد الکتریسیته و یا هادی )

*سنگ

صفحه فلزی کف کاذب (پانل ) :

هسته مرکزی متریال کلسیم سولفات ، که البته پانل های کف کاذب بر اساس سفارش و نیاز مشتری و بر اساس نوع کاربری آنها ، دارای بارگذاری های مختلفی هستند. این موارد شامل سنگین ، متوسط و سبک می شوند. در نتیجه تحمل بارهای مختلفی دارند که همگی در آزمایشگاه های معتبر تست و نتیجه آنها در دسترس هستند. استاندارد پانل های کف کاذب در تمام دنیا بطور کلی ابعاد 600*600 میلیمتر می باشد .

زهوار لاستیکی :

این زهوار که بر لبه های پانل می چسبد، علاوه بر زیبایی و یکپارچگی خاص که به فضای نصب کف کاذب می دهد باعث عدم ورود گرد و غبار به فضای زیرین کف و خروج هوای تهویه از زیر پانل می گردد.

زیره پانل:

عموما پانل های کلسیم سولفاتدر زیر با ورق استیل گالوانیزه و یا ورق آلومینیوم پوشانده می شود و علاوه بر افزودن به استحکام پانل ، مانع رسیدن رطوبت و گرد و غبار به هسته اصلی می شود.

2-پایه کامل کف کاذب :

شامل : پایه ، میله اتصال ، مهره تنظیم و تثبیت کننده ارتفاع ، قرار و ضربه گیر میباشد . پایه ها بر اساس نیاز مشتری و نوع کاربری فضا انواع مختلفی دارند. همچنین در ارتفاع های مختلفی قابل نصب هستند و البته قابلیت رگلاژهم دارند. همچنین این قطعات بر اساس نیاز مشتری می توانند از نوع گالوانیزه گرم و یا سرد باشند.

3-استرینگرها (خط کش ) :

این رابط ها از جنس استیل چهار گوش گالوانیزه می باشند. . این قطعات قسمت فوقانی پایه ها را مهار کرده و سیستم را در مقابل نیروهای افقی مقاوم و نیروهای جانبی قفل می نماید. استرینگر هم همانند پایه ها می توانند از نوع گالوانیزه گرم و یا سرد تهیه شوند.

مقالات مرتبط

نظرات کاربران